Opmerkelijk

Je hoort wel vaker van dat nieuws waar je van denk, ja hoor geloof je het zelf?! Er gebeuren over de hele wereld vele verschillende dingen die echt te raar voor worden zijn. Hieronder komen een aantal van die nieuwtjes aanbod die raar maar waar zijn. Zet jij aankomende feestje in jezelf in het middelpunt met een van deze opvallende en rare nieuwtjes?

Een jager in Noorwegen wou in het bos een eland neer schieten echter schoot hij mis en raakte hij een man die op het toilet zat in het huisje achter het eland.

In Amerika hebben de familieleden van een gestorven man bijna de verkeerde persoon begraven. Bij het mortuarium hadden ze twee lijken verwisselt waardoor de nabestaande de verkeerde persoon te zien kregen voordat deze begraven werd. De eigenaar van het mortuarium reageerde op het verschijnsel dat iedereen fouten kon maken.

In de hoofdstad van Frankrijk is een man gevonden die al acht jaren dood was. Hij had zich zelf acht jaar geleden verhangen en heeft op een mysterieuze wijze zichzelf gemummificeerd. De persoon is zolang onopgemerkt geweest omdat hij had gebroken met zijn familie en de buren dachten dat hij naar het buitenland was vertrokken.